Akkoorden voor beelddenkers

Aanstaande dinsdag lanceer ik, op mijn verjaardag, mijn nieuwe boek ‘slim improviseren’. Speciaal voor die grote groep muzikanten die eindelijk eens een methode willen waarmee je stap voor stap ontdekt hoe je de mogelijkheden van akkoorden kunt gebruiken. Ik mag ‘van rijkswege’ maar liefst één persoon uitnodigen voor mijn feestje, dus dat wordt een dolle boel. Daarom stuur ik jou op die dag een mail met een traktatie voor jou als lezer van mijn nieuwsbrief. Houd je mail dus in de gaten!
Bij improviseren is het natuurlijk handig om elk akkoord op klank te herkennen. Als je een beelddenker bent, is dat lastig. Daarom bied ik in mijn boek de lesstof op verschillende manieren aan, zodat er voor jou altijd wel een kwartje (ken je die nog?) gaat vallen. In onderstaande video zie je hoe ik daarvoor Lego blokjes gebruik. In het boek onthul ik nog een andere handige manier.

De video komt uit mijn videocursus ‘challenge improviseren en akkoorden’ en is een korte samenvatting van deel 1 en 2 van het boek slim improviseren.

Veel bouwplezier,
Werner Janssen
improvisatiecoach

PS

Er komt natuurlijk een leuke actie bij de introductie van mijn boek. Houd mijn mails in de gaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven