improviseren met een plan
voor elk niveau en elk instrument

improviseren met een plan voor elk niveau en elk instrument

‘All of Me’ meespelen met de Pete’s Corner Big Band

Deze keer bied ik je een unieke mogelijkheid. Je kunt jouw eigen solo op ‘All of Me‘ meespelen met de Pete’s Corner Big Band uit Veldhoven! In de video leg ik uit waar je dan op moet letten. Stuur even een reply op deze mail en je krijgt van mij binnenkort:

  • het mp3 bestand waarop je mee kunt spelen, inclusief uitleg
  • bladmuziek getransponeerd voor jouw muziekinstrument, inclusief trappenanalyse

Een van de uitdagingen als je improviseert over All of Me zijn de dominant-septiem akkoorden.Stel je eens voor dat ook jij over zo’n jazz-standard moeiteloos kunt improviseren. In mijn jaarprogramma ‘bewust improviseren’ onthul ik dit stap voor stap. Binnenkort meer nieuws daarover.

In het gelijknamige boek ‘bewust improviseren‘ staat op pag. 169 de superhandige tabel ‘dominant-matrix’ waarmee je in één oogopslag kunt zien welk toonmateriaal je het beste speelt op een dominant-septiem akkoord. Je zoekt zo’n handige tool tevergeefs bij al die docenten waar heel Youtube mee vol staat, want ik ben de bedenker…..

Jouw exemplaar van de dominant-matrix in 12 toonsoorten kun je hier bestellen.

Wil je de bladmuziek compleet met mijn analyse volgens de dominant-matrix en de backingtrack om lekker met de Big Band mee te spelen? Laat je e-mail adres even achter in het commentaar en ik mail het GRATIS naar je.

Op JOUW muzikale veelzijdigheid!
Werner Janssen
improvisatiecoach

Hier is de de leuke ‘lockdown’ video van de Pete’s Corner Big Band uit Veldhoven met “All of Me“.

Zelf kon ik het natuurlijk niet laten om ook een solo te spelen. Benieuwd naar mijn versie? Bekijk dan ook even mijn video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven