improviseren met een plan
voor elk niveau en elk instrument

improviseren met een plan voor elk niveau en elk instrument

Benny Goodman en het dim-akkoord

Het dim-akkoord komt het minst vaak voor van de vijf basisakkoorden. In mijn boek ‘slim improviseren deel 1’ deel ik de makkelijkste manier hoe je erover kunt improviseren: de ‘Benny Goodman‘ manier. In onderstaande video leg ik het eventjes uit. Wil je me ook horen voorspelen? Vraag dan even de gratis 2e video aan.

Op de kracht van JOUW muzikale verhaal!
Werner Janssen
improvisatiecoach – impro Circle

 

De meester Benny Goodman zelf aan het werk horen? Dit is een mooie opname uit 1982 op het Northsea Jazz Festival. Je hoort ook Mel Lewis op drums en Scott Hamilton op tenor sax. Enjoy!

PS
Als je mijn website www.improcircle.nl wel eens bezoekt, dan zal het je vast opgevallen zijn dat er zowel voor als achter de schermen een grote verbouwing plaats vindt. Dit heeft als doel om jou beter van dienst te kunnen zijn. In de tussentijd blijft alles gewoon bereikbaar, maar kun je voor toegang tot de online cursussen het beste inloggen vanuit het hoofdmenu bovenaan de pagina. Als je inlogt met een oude link loop je het risico dat je geen toegang krijgt. Als je even niet kunt inloggen, probeer het dan via het hoofdmenu en/of vraag even een nieuw wachtwoord aan. Als je hulp nodig hebt mail me gerust. Ik help je graag verder. Mailen kan naar info@improcircle.nl


Werner Janssen

2 gedachten over “Benny Goodman en het dim-akkoord”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven