improviseren met een plan
voor elk niveau en elk instrument

improviseren met een plan voor elk niveau en elk instrument

Slootje springen met Autumn Leaves

Leer in 6 minuten hoe je de akkoorden van Autumn Leaves op een mooie manier kunt verbinden om zo een goed gestructureerde solo te spelen die de akkoorden volgt.

Misschien ben je gewend om maar gewoon op gevoel en gehoor mee te spelen met meespeeltracks van je favoriete nummers. Zo deed ik dat tenminste toen ik begon met improviseren. Er is niks mee met gehoor en gevoel, integendeel, ze zijn de belangrijkste ingredi√ęnten. Ik bleef echter steeds dezelfde dingen spelen en ging voorbij aan die vreemde akkoordsymbolen. De kritiek die ik kreeg op het conservatorium was niet mals, dus het roer moest om.

Met mijn achtergrond als wiskundige doorzag ik gelukkig snel de systematiek van de akkoorden en bedacht ik een stap voor stap “algoritme” om elk akkoordenschema te beheersen. En mijn kennis wil ik graag met je delen. Ik geloof namelijk dat onze wereld weer een beetje mooier wordt als jij het beste van jezelf kunt geven met JOUW muziek.

Wil jij leren hoe mijn “algoritme” werkt voor Autumn Leaves ? Laat dan even je naam en emailadres achter in het commentaarveld of stuur een mail naar info@wernerjanssen.nl en ik stuur je twee video’s waarin je leert “slootje springen” van het ene naar het andere akkoord, compleet met bladmuziek getransponeerd voor jouw instrument ….. en helemaal GRATIS !

 

25 gedachten over “Slootje springen met Autumn Leaves”

 1. Herco van Gelder

  Hallo Werner, ik maak graag gebruik van uitnodiging “Slootje springen”. De steile trap naar je studie ruimte is bekend.

 2. Bart Kloosterhuis

  Hallo werner
  Ook ik zou graag meer dingen van je ontvangen en op de hoogte blijven van je activiteiten

 3. Hallo Werner,

  Graag ontvang ik de video,s “slootje sprimgen “van het ene naar het andere akkoord met Autumn Leaves .

  Gr, Tom Rebel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven