Jouw sound ‘boosten’

Wat voor zangers hun unieke stemgeluid is, is voor blazers de sound op hun blaasinstrument. Zeg nou eens zelf. Jij luistert toch liever naar iemand met een goed geluid op zijn of haar instrument ?

Een goed geluid, een goede sound, kun je leren. Toen ik begon met saxofoon spelen, kwam ik bij mijn opa een oefening tegen met de natuurtonen voor koperblazers. Ik heb deze oefening omarmd en aangepast voor saxofoon. Nu is lange noten spelen soms best wel saai. Daarom heb ik een instructievideo en een leuke begeleidingstrack gemaakt zodat het leuker is om te oefenen. Het werkt voor elke muziekstijl !

Wil jij ook GRATIS binnen 5 minuten een mooiere sound op je instrument ? Stuur dan even je emailadres naar info@wernerjanssen.nl en ik stuur de link naar mijn speciale webpagina naar je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top