donderdagblog : een enquete

Hoi,

_MVO5194-bewerkt-2Zo aan het einde van het seizoen is het een goed moment om het afgelopen jaar eens te evalueren. In juli en augustus verschijnt er geen blog en ik wil vanaf september proberen de kwaliteit van mijn blog te verbeteren. Daarom een paar vragen aan mijn lezers.

1. Ik heb geblogd over improviseren, lichte muziek met improvisatie voor HaFa orkesten, lead-alt spelen in een Big Band, saxofoonsectie, de jeugdopleiding, mijn persoonlijke ervaringen als musicus en de actualiteit. Vind je de blogs interessant ? En welke onderwerpen spreken jou het meest aan ?

2. Wat vind je van de frequentie een maal per week, op donderdag ?

3. Wat vond je van de gratis tips ? Als je ze hebt aangevraagd : ben je er mee aan de slag gegaan en heb je er wat aan gehad ? Wat kan er beter ?

4. Hoeveel tijd besteed aan je het lezen ? Is de lengte goed, te kort of te lang ?

5. Wat vind je van filmpjes in de blog ? Liever wel of niet ?

6. Heb je nog andere opmerkingen of tips ?

Als je de moeite neemt om deze vragen te beantwoorden ben ik je erg dankbaar. Onder de inzenders verloot ik 10 CD’s van mijn jazzquartet Janssen 4! Laat je antwoorden achter in het commentaarveld beneden.

logo_05_nieuw

2 gedachten over “donderdagblog : een enquete”

 1. 1. Improviseren, lead alt, saxofoonsectie, lichte muziek voor Hafa (heb ik aanbevolen aan sommige muzikanten in de bigband waar ik lead-alt speel) en persoonlijke ervaringen. Ik kijk elke week uit naar je interessante blog.

  2. Frequentie zou wat mij betreft vaker mogen (2-wekelijks).

  3. Gratis tips zijn leuk. Na jaren het potlood van mijn buurvrouw te hebben geleend, heb ik nu toch als lead-alt zelf maar eens een potlood aangeschaft. Al hoewel ik nu wel richting iPad dreig te gaan …(:

  4. Tijd ongeveer een paar minuten (excl. filmpjes). Mag wat langer, maar hoeft niet.
  Op deze wijze blijft het boeiend.

  5. Filmpjes ook leuk. Wel dus! Improviseren over bepaalde toonladders etc.

  6. Er ligt nog een hele markt open om de wat meer klassiek geschoolde c.q. Rafa muzikanten aan het improviseren te krijgen. Of hoe in het algemeen mensen over hun schroom heen geholpen kunnen worden. Stimuleren door mensen die hier al ervaring mee hebben is erg belangrijk. Improviseren, how to begin …. Meespelen met muziek, ingewikkelde akkoorden leren begrijpen, de verschillen in toonladders etc. etc.

  Keep up the good work!

  Groet,
  Marc

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven