VRIJUIT IMPROVISEREN

Ontdek de eerste stap in mijn e-Book 'improviseren over de blues'

*Je ontvangt automatisch leuke improvisatietips en nieuws in je mailbox. Je kunt je altijd uitschrijven.

Werner Janssen

Werner Janssen

werner janssen altsax

Auteur
van 7 boeken

20+ 
jaar ervaring

1200+
tevreden klanten

Ontdek het unieke 1-2-3 systeem van impro Circle

De complete improvisatiemethode voor elk niveau en voor elk instrument

Mijn verhaal - improviseren vanuit overgave

Mijn 'coming out'

Tijdens een concert maakte ik een ‘uittreding‘ mee. Een deel van mij maakte zich los van mijn lichaam en steeg op naar een wereld met ongekende vrede, harmonie en rust. Terwijl dit gebeurde, speelde mijn lichaam vol overgave door, van hogerhand bediend door een grote ‘marionettenspeler.
Na afloop kwamen veel mensen naar me toe die zeiden dat ik hun diep geraakt had. Toen wist ik dat de grootste kracht van muziek in het spelen vanuit overgave ligt. Sindsdien speel ik zo vaak mogelijk vanuit die toestand.
Met bezieling improviseren, van hogerhand geleid worden en van binnenuit spelen, zodat je mensen diep raakt met je muziek: ik help ook jou graag om dit te ervaren!

Wat vinden anderen?

Ellen ten Damme

Tania Kross

Met jouw 1-op-1 pakket ben ik in een paar maanden enorm vooruit gegaan. Ik vind de combinatie van een uitgebreide les van 90 minuten met een verwijzing naar jouw online cursus 101 improvisatietips voor verdieping een geniale combinatie. En dan nog die leuke jamsessies met live band, super!

Gijs Bierenbroodspot

tenor sax

Dankjewel voor het boek en digitale play along pack! Ik vind het erg mooi vormgegeven, helder en rustig en fijn om te lezen.
Alles is heel duidelijk uitgelegd, stap voor stap, ik kreeg meteen veel zin om te beginnen.
En dat heb ik dus ook gedaan, vanavond hoofdstuk Little Sunflower, en door de opdrachtjes uit te voeren was ik op een gegeven moment met een oefentrack heerlijk in E mineur 7 en E maj 7 aan het blazen en het lukte gewoon!
Dankzij jou luister ik met nieuwe oren naar muziek, vooral jazz kan ik nu beter leren begrijpen en waarderen, en trompetspelen wordt er nog leuker door!
 

Cathrien van Engelen

trompet

Eerst verdwaalde ik altijd als ik aan het improviseren was. Nu pas ik het 'geheim' - zoals jij dat noemt in jouw cursus 'Start met improviseren' - toe. Daarom speel ik nu altijd goed in de vorm en heb veel meer zelfvertrouwen.

Hans 't Hoen

bariton sax

Improviseren was voor mij steeds een grote vraag omdat de basakkoorden op mijn accordeon bepalen wat gespeeld kan worden. Door uw lessen ben ik echt vooruit gegaan. Dank u wel voor uw heldere en motiverende uitleg.

A.J. Bock

accordeon

De cursussen van impro Circle zijn laagdrempelig en zien er goed uit. 

Rob Bruynen

WDR Big Band, hoofdvakdocent trompet conservatorium Maastricht

VRAAG HIER JOUW GRATIS e-BOOK AAN en ontdek hoe ook jij spontaan kunt improviseren!

Ja! Ik wil ook spontaan over een blues kunnen improviseren. En meer zelfvertrouwen en speelplezier ervaren…

Wij houden ook niet van spam en sturen jou alleen leuke improvisatietips en nieuws. Lees ook onze Privacy verklaring.

Scroll naar boven