improviseren en LEGO

Aan het eind van dit jaar organiseer ik een prijsvraag. Ook jij kunt meedingen naar een boek van mij naar keuze (ook slim improviseren deel 2, dat in het voorjaar uitkomt) als je jouw improvisatie instuurt op ‘Stille Nacht’. Lastig? Niet met de tool ‘click your solo’ die ik deze week bedacht heb. De makkelijkste manier om over akkoorden te improviseren… ik hoop dat jij er net zo enthousiast over bent als ik.

Als kind speelde ik met LEGO. Door blokjes aan elkaar te klikken, kon ik vanuit mijn fantasie bijna alles maken wat ik voor me zag. Niet 100% waarheidsgetrouw, maar mijn vrachtauto leek toch op een echte vrachtauto. En weet je wat zo leuk is? Ook bij het improviseren kun je bouwstenen aan elkaar klikken.

Doe gezellig samen eens iets creatiefs onder de kerstboom en bouw je eigen improvisatie op Stille Nacht. Ook jij kunt het! Zelfs als je niets van akkoorden weet, nog nooit geïmproviseerd hebt, of glühwein op hebt. Je leest hier alles over hoe je meedoet en hoe ‘click your solo’ werkt.

Cheers,
Werner Janssen
improvisatiecoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven