improviseren met een plan
voor elk niveau en elk instrument

improviseren met een plan voor elk niveau en elk instrument

Mickey en mouse

Heb jij ook een huisdier? Mijn favoriete huisdier is een kat. Helaas is mijn trouwe maatje, devon rex kater Mickey overleden. We moesten hem laten inslapen. Zo’n verlies doet veel pijn. En het is stiller en leger thuis. Ik mis zijn kopjes geven, het knuffelen … en zijn ondeugende acties. Slechte timing.

Als je improviseert is je timing het allerbelangrijkste. Liever een ‘foute’ noot briljant getimed, dan waanzinnig mooie noten beroerd getimed. Zelfs de grootste leek ervaart dat als heel ongemakkelijk. En gelukkig bestaan foute noten ook eigenlijk helemaal niet.

Nu is het veel makkelijker te leren welke noot goed klinkt op een akkoord dan met een lekkere feel spelen, helemaal in de groove van de muziek. Om je daarmee te helpen heb ik de online cursusTiming is of the essence’ gemaakt.

Behalve de 7 beste basisritmes voor swing, funk, lounge  en latin, play along tracks, bladmuziek en duidelijke uitleg- en voorspeelvideo’s, zit er een ‘kat en muis maatsoorten kwis’ in. 

Bij deze draag ik de kat en muis kwis op aan Mickey. Als een eerbetoon. Ik heb er maar meteen een aanbieding van gemaakt. 

 

Ik ben ook benieuwd naar jouw huisdier. Heb je ook zo’n maatje? Laat het me eens weten in het commentaarveld beneden. Altijd leuk om te lezen. Bedankt alvast voor je reactie!

 

 

PS

Geloof me. Het beste muzikale cadeau voor jezelf is je timing verbeteren. De cursus ‘timing is of the essence’ helpt je hiermee. 

Als je mijn cursus Timing is of the essence volgt speel je met meer zelfvertrouwen omdat je weet wat je doet. Heb je meer speelplezier omdat er een wereld voor je open gaat en mijn ‘geheimen’ ook voor jou werken. Deze cursus is trouwens geschikt voor elk niveau. Wel handig als je een beetje van blad kunt lezen en minimaal 1 jaar speelt.

Gun het jezelf, nu! Met tijdelijk 38% korting.

Ben je overtuigd? Race dan als een formule 1 auto snel hier naar toe en pak die korting. 

Toch liever even de kat uit de boom kijken? Zodat je geen kat in de zak koopt? Bekijk dan even de gratis  proefles

Deze aanbieding geldt tot en met vrijdag 10 september 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven