Mijn ‘coming out’

Ik voel dat ik mijn meest intense spirituele ervaring met je moet delen. Na 30 jaar voor mij nog steeds mijn diepste motivatie en ik denk jij het ook wel interessant vindt. Het is nu nog een ongekuiste versie recht uit mijn hart …. met mijn authentieke emotie.

Op een betere wereld,
Werner Janssen
improvisatiecoach

2 gedachten over “Mijn ‘coming out’”

  1. Dat zijn Hele mooie ervaringen, wanneer de ziel zich op zo’n manier openbaart, heb zelf diverse ervaringen op het spirituele pad, waarvan 1 wel bijzonder, hoorde een duidelijke , heldere stem in mijn hoofd, die mij vertelde ”Luisteren is jouw Grote Kracht”.
    Vandaag het boek besteld, ”Improviseren doe je zo”.

    groet,
    Frank Versteeg,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven