Bijblijven
Samenspelen
Verder groeien
---
NIEUW!
HET IMPRO LAB

Voor gevorderden

Je hebt het jaarprogramma ‘Bewust Improviseren‘ afgesloten, of hebt een vergelijkbaar niveau. Dus je bent bekend met analyses van jazz-standards met de dominant-matrix .

Nu je al zover bent gekomen is het ontzettend zonde als het allemaal wegebt omdat je er te weinig meer mee doet. Je hebt er behoorlijk wat energie in gestoken. Hoe houd je alles wat je geleerd hebt op peil?

Het gaat erom dat je het toepast. Daarvoor is nu een super compleet en aantrekkelijk programma! Veel spelen. Weinig theorie, want dat weet je al.

Met een live ritmesectie spelen!

WAT IS HET IMPRO LAB?

Het gaat er om dat je jouw kennis blijft toepassen. De leukste en beste manier is samen spelen

Het impro lab is een soort ‘onderhoudscontract’. Het is een mix van jamsessies met live ritmesectie, privéles en online spreekuur

Voor maximaal plezier en resultaat

Een jaar lang onder mijn hoede

Starten wanneer jij wilt

WAT KRIJG JE?

TOTALE WAARDE €1080

WAT GAAN WE DOEN?

Centraal staan de jamsessies. De nadruk ligt op ritme. Geen play along tracks, maar een live ritmesectie. Tijdens deze jamsessies ontdek je aan de hand van leuke opdrachten hoe je met de ritmesectie kunt communiceren:

  • Hoe ondersteun je elkaar om een boeiend verhaal te vertellen in je solo?

  • Hoe begin je jouw solo?

  • Hoe maak je een leuk eindje?

Elke jamsessie heeft een niveau, 1, 2 of 3. 

In de jamsessie niveau 1 spelen we modale stukken. Behalve dat je de standaardmogelijkheden nog eens opfrist, leer ik je welke spannende noten je kunt spelen. 

In de jamsessie niveau 2 spelen we eenvoudige jazz-standards. Je kunt dan nog eens oefenen met de II – V – I verbinding in alle gedaantes.

In de jamsessie van niveau 3 spelen we stukken waarin je de 5 hoofdroutes van het Real Book tegenkomt, zoals beschreven in mijn boek ‘Bewust Improviseren’. Vantevoren spreken we een videoles af. We maken dan een analyse waarbij we de dominant-matrix gebruiken. Je kunt dan goed voorbereid aan de sessie deelnemen.

Je speelt samen met muzikanten die het bijbehorende groepsprogramma of privéles volgen. Alleen niveau 3 is voorbehouden aan gevorderde spelers zoals jij. Bij voldoende deelnemers nodig ik soms een gastdocent uit.  

Heb je tussendoor vragen? Dan kun je een jaar lang terecht op het online spreekuur ‘Impro Turbo’.

Ook zijn er 2 privélessen inbegrepen. Je kunt die online of in mijn lesstudio volgen. We kunnen bijvoorbeeld een jamsessie evalueren, of je gebruikt het juist als voorbereiding.  

EVEN PRAKTISCH

DATUMS (datums impro turbo vind je hier)

  • 11 september 2022 jamsessie niveau 3
  • 04 december 2022 jamsessie niveau 2
  • 15 januari 2023 jamsessie niveau 1
  • 19 maart 2023 jamsessie niveau 3
  • 14 mei 2023 jamsessie niveau 1
  • 18 juni 2023 jamsessie niveau 2

LOCATIE

QFactory, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

TIJD

10.00 – 13.00 uur

JOUW INVESTERING

Geen €1080, maar slechts € 597.

LET OP! Maximaal 5 deelnemers

Ja leuk, ik doe mee!

BONUS!!!

 

Als je je aanmeldt voor 1 september kun je meedoen tegen het introductietarief van €597. Daarna bedraagt jouw investering € 647.

EXTRA BONUS VOOR SNELLE BESLISSERS !!!

 

Als je je aanmeldt voor 15 juli 2022 krijg je mijn meespeelboek Talking Bebop 2 ‘Easy Jazz Standards‘ cadeau. Hierin vind je voorbeeldsolo’s van bijvoorbeeld Autumn Leaves, Saint Thomas, Caravan en Blue Bossa. Heel handig als voorbereiding van jamsessies van niveau 2. Het boek verschijnt waarschijnlijk in september / oktober.

Scroll naar boven