improviseren met een plan
voor elk niveau en elk instrument

improviseren met een plan voor elk niveau en elk instrument

jaarprogramma bewust improviseren

 1.999,00 incl. BTW

Categorie:

Als je beter wilt leren improviseren is de kans groot dat je wat losse puzzelstukjes verzamelt op YouTube, tijdens een workshop en met meespeelboeken. Maar wie zorgt ervoor dat je alle puzzelstukjes bij elkaar brengt en het maximale uit jezelf haalt? Het ontbreekt aan persoonlijke begeleiding en aan een duidelijke route. In het jaarprogramma ontdek je stap voor stap met een wekelijkse opdracht alle geheimen van de akkoordenschema’s van het Real Book. Zodat jij straks op 90% van al jouw improvisaties weet wat je moet doen. Of blijf je jouw kostbare tijd besteden aan deeloplossingen waarin het complete verhaal een mysterie blijft?

Ervaar hoe ook jij met plezier en zelfvertrouwen kunt improviseren over de prachtige jazz-standards uit het Real Book. Ontdek hoe je de stof van het boek ‘bewust improviseren’ in praktijk brengt in 9 ruim opgezette groepslessen. Improviseren is geen rocket science, iedereen kan er beter in worden!

Het programma is bedoeld voor gevorderde spelers: je hebt ervaring met improviseren en kunt over meest bekende akkoordprogressies zoals de II – V spelen. Op jamsessies behoor je tot de betere muzikanten je weet ook al iets over akkoordentheorie. Het programma bevat:

  • 9 groepslessen van 150 minuten
  • samen spelen met een echte ritmesectie
  • 27 wekelijkse opdrachten
  • onbeperkt feedback en ondersteuning
  • challenge improviseren en akkoorden GRATIS (waarde € 79)
  • basistheorie cursus GRATIS (waarde € 19)
  • online multimedia cursus bewust improviseren GRATIS (waarde € 297)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “jaarprogramma bewust improviseren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven